Access Bars™

Als jij wilt ervaren hoe het is om moeiteloos en gemakkelijk alles los te laten wat jou belemmert om te ontvangen… overweeg dan eens om een Access Bars™ sessie te ondergaan.

De Bars® worden gevormd door 32 energetische punten op je hoofd. Deze punten bevatten de elektrische lading van alle beperkende ideeën, gedachten, gevoelens en emoties die zorgen voor vermoeidheid, stress en beperkingen in je leven. Door zachte aanraking van deze punten, tijdens een sessie, gaat de energie stromen en worden blokkades (vastzittende energie) in je lichaam afgevoerd. Hierdoor zal je meer ruimte in je hoofd ervaren, waardoor je nieuwe keuzes kunt maken voor wat je werkelijk wilt in je leven, zonder overbodige oude ballast. Je kunt de Bars eigenlijk goed vergelijken met het defragmenteren van de harde schijf van je computer….waarbij je oude bestanden opruimt om plaats te maken voor nieuwe bestanden.

Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Nog meer weten? Kijk dan ook eens op de volgende website http://nld.accessconsciousness.eu