Over mij

Al sinds ik werk met kinderen als leerkracht en vanaf het moment dat ik zelf moeder werd, had ik heel sterk het gevoel dat ik meer naar kinderen wilde luisteren. Hier is vaak zo weinig ruimte voor terwijl kinderen nog heel goed weten wat wel of niet goed voor hen is.

Toen ik de opleiding luisterkindwerker® ging doen was dit voor mij een welkome aanvulling in mijn werk en als moeder. Er ging een wereld voor me open. Een wereld waarin ik kinderen en ouders handvaten kon bieden, die uit hen zelf komen, waardoor ze zo herkenbaar en makkelijk toepasbaar zijn in het alledaagse leven.

Toch bleef het kriebelen om nog meer met energetisch werk te doen en zo kwam ik, via een aanvullende module van Luisterkind®, bij Access Consciousness™ terecht. Nieuwe mogelijkheden kwamen er tot mijn beschikking en vooral ook hele handige tools die overal toe te passen zijn, als je er voor kiest natuurlijk. Daar staat of valt alles mee, keuze!!

Ik ben niet stil blijven zitten want momenteel heb ik net twee cursussen Theta Healing™ gedaan. Nog meer mogelijkheden om in te zetten in mijn praktijk en in mijn werk op school.

Iedereen die verandering wil is van harte welkom. 

Wat als je meer relaxed kan zijn met ruimte voor jezelf en anderen?

Dus wil je meer ontspanning en tools om dit zelf toe te kunnen passen. Dan ben je van harte welkom voor een Access Bars™ sessie of een luisterkind®afstemming.

Wat kies jij?

Hartelijke groet,
Marijke