Over Marijke

 

DSC_0317

Mijn naam is Marijke de Zeeuw – Rickhoff
Ik ben geboren op 7 mei 1980, getrouwd en moeder van 2 zonen.

Mijn pad begon een aantal jaren geleden met de ervaringen die ik opdeed met Reiki en inmiddels ben ik mijn pad verder gaan bewandelen en kwam Luisterkind erbij. Ook al doe ik op dit moment geen Reiki behandelingen meer. Ik vind het nog steeds een geweldig cadeau aan mezelf. Reiki zorgde ervoor dat ik veel meer op mijn gevoel ben gaan vertrouwen en ik nieuwe stappen durfde te zetten en te maken. 

De luisterkindmethode is een hele liefdevolle en zachte methode waar ik graag mee werk. Deze methode heeft me nog  meer inzichten gegeven in mezelf en mijn omgeving naast de ervaringen van en met Reiki.

Ik ben inmiddels een gediplomeerd luisterkindwerker (ontwikkeld door Diana van Beaumont) en bied al geruime tijd luisterkindafstemmingen aan in mijn eigen “praktijk” Happy2B-me.

Op dit moment werk ik ook veel met Access Bars™ een heerlijke manier om meer rust en ruimte in jezelf te vinden en te houden. Een ware verademing voor mij als piekeraar. Het gemak en de ontspanning die me dit gebracht heeft en nog steeds brengt gun ik iedereen.

Dus welke bijdrage zou ik voor U of jou kunnen zijn?