Reacties

” Hoi Marijke,

Ik heb de afstemming echt meerdere keren gelezen. En zal dat nog wel eens doen. Er staat zo veel in.
En ik herken hem meteen!
Ik ervaar hem ook zo bruisend, niet in een hokje passend. Mensen laten zien dat het niet hoeft zoals het hoort.
Ben blij om te weten dat hij daar redelijk makkelijk bij kan blijven, dus naast zich neer kan leggen wat er van hem gevonden wordt.

Marijke ik ben heel blij en dankbaar met deze inzichten. Dat je nog vele mensen hier mee mag helpen.”

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

“Hoi lieve Marijke,

Een beetje een late reactie, maar je wist al dat ik het prachtig vond.

Ik vind het echt zo mooi en bijzonder, jouw ‘reis’ met E..
Zelfs mijn partner vond het passend, terwijl hij erg sceptisch is over alles wat maar enigszins spiritueel is.

Ik heb er veel aan! En vind het echt een prachtig stuk, want er staan ook zulke lieve dingen in!!

Lieve groet E!”

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

“Goeiemorgen Marijke,

Allereerst wil ik je heel erg bedanken voor de afstemming van N en T. Geweldig hoe je dat doet!

Tijdens het lezen had ik het gevoel heel dicht bij N en T te zijn, het voelde echt alsof ik in hun hoofd zat. Klinkt misschien gek, maar zo voelde het. Het was heel bijzonder om te lezen, sommige dingen wat meer confronterend dan andere dingen. Maar daar kan ik wel wat mee, nu ik het weet.

Wel heel herkenbaar voor mij, zoals je hen beiden beschrijft. Ik vind het een hele bijzondere ervaring en ben blij dat je dit voor ons hebt willen doen. Heb het gevoel dat er bepaalde puzzelstukjes wat meer op hun plek gevallen zijn.

Nogmaals heel erg bedankt!

Lieve groeten, E”

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

“Hoi Marijke,

Ook deze afstemming, mooi! Echt J. Zo wijs inderdaad en je merkt ook echt dat hij alles opzuigt en meer hoort en ziet dan wij in de gaten hebben. Eigenlijk bevestigd het voor ons dat we hem lekker moeten laten gaan in zijn tempo en toch ook moeten laten ontladen. Voor mijn eigen gevoel ook weer wat meer los laten en je merkt gelijk dat het ontspannender word en er inderdaad grappen gemaakt worden 😉 zo fijn. Het is mooi te lezen dat wat je eigenlijk wel al wist, bewust/onbewust bevestigd word en je er toch anders of bewuster naar gaat handelen. Spiegel voor ons zelf beide afstemmingen. Nogmaals super bedankt!

Groetjes, R”